Къде е батко, първи, втори и трети епизод - RSS новини

Къде е батко, първи, втори и трети епизод

Къде е батко

Къде е батко

Във филма участват тримата акьори от екипа на Трифонов - Краси Радков, Виктор Калев и Мариян Бачев, секси парчето Емануела и се очаква да се включи и дългия по някое време.

Тагове: Смях, смешно, няма такъв смях!

Извод: Кеф ми е, че може да се посмея на смехория, не на Кен Лий простотия!


Освен тях в скечовете талант показват Нона Йотова, актьорът Николай Урумов и фолк певицата Емануела. Последната е прилично изглеждаща брюнетка, която за първи пат видях в този филм, дано не ми се разсърди Къде е батко. Не само на русите им отива да не си затварят краката. :) И тя би трябвало да казва заедно с Христосков: Това ми е от Юнатед Стейтс... ама нейсе, от мен да мине тоя път.

Главният герой в мини сериала е Краси Радков който се превъплъщава като Станислав Христов Христосков. В неговия образ Радков влиза и по време на актьорските вечери в "Шоуто на Слави".

Къде е батко Анонсирайки продукцията, Слави Трифонов не иска да обяви колко серии са заснети или колко епизода ще бъдат излъчени, което ни навежда на мисълта, че до момента Къде е баткото не се знае и това е по-скоро експеримент. Мен лично филмчето ме разсмива зверски, опеделено е по-интересно от самото шоу на Слави (освен моментите в които Трифонов оплюва премиера Станишев). Вижте филмчето, за да се посмеете от сърце.


Къде е батко


Къде е батко - Първи Епизод





Къде е баткото - Втори Епизод







Къде е баткото - Трети Епизод





Предишна Смешни и тъжни инциденти с мотокар   Следваща Бой в Big Brother 4: смешно и тъжно
Последна промяна ( Неделя, 25 Януари 2009 14:39 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии