Оборудване за бар и ресторант чинии чаши посуда аксесоари - RSS новини


Оборудване за бар и ресторант чинии чаши посуда аксесоари

(2 гласа, оценка 5.00 от 5)


Онлайн магазин за барово и ресторантско оборудване на едро и дребно от вносител. Сервизна посуда - купички, плата за сервиране, чинии за ресторанти изработени от порцелан, керамика, аркопал, стъкло и метал. Стъклени чаши за бира, вино, коктейли, шампанско и безалкохолно. Аксесоари за маса - прибори за хранене, оливерници, комплектни прибори, пепелници, канички, сосиери, солнички, салфетници, чайници. Керамични и порцеланови чаши за кафе, чай и топли напитки. Посуда за сладкарници и барове - купи за сладолед и мелба, поставки за торта, лъжички за кафе и чай. Бар аксесоари и принадлежности за бармани - отварачки, тирбушони, наливници, пурери, дозатори, шейкъри за коктейли, бутилки. Ритуални и сватбени чаши. Помощен инвентар за сервиране на напитки - сервитьорски табли, ледарки, шампаниери, щипки за лед, табли и подноси за бързо хранене. Буркани за съхранение на ядки и подправки. Комплекти за сервиране на вино - декантери, гарафи, кани, дроп стопове. Кухня - професионални тенджери и тигани за готвене, гастронорм съдове за студена и топла витрина, ножове и дъски за рязане, помощни прибори за работа в кухня. Банкнотоброячни машини, брояч машина на стотинки, детектори за фалшиви банкноти.
Бърза доставка, предварително изчисляване и уведомяване на клента за транспортните разходи, с право на преглед на стоката преди плащане.
Плати с Paypal: 30 дни VIP - цена 0.80 лв  
Ако желаете да направите този уеб сайт ВИП сайт, изпратете SMS с текст vipsait 5439 на номер 1851 (1.20 лв.).
Срещу само 1.20 лева сайта ви ще получи статус Вип и ще се показва 30 дни на заглавната ни страница с директен линк. 30 дни Vip сайт може да заплатите и от линка отгоре "Paypal 30 дни VIP". Веднага след плащането сайта автоматично сменява статуса си.
За да стане линка към този уебсайт dofollow завинаги, изпратете SMS с текст dir 5439 на номер 1851 (1.20 лв.)
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Статистика на Директорията

1441 уеб сайта и 294 категории в нашата добави сайт Директория.

Новините днес: RSS емисии