Ремонт на покриви: На какво да обърнете внимание при смяна на покривния материал? - RSS новини
Вие сте тук:

Ремонт на покриви: На какво да обърнете внимание при смяна на покривния материал?

Някои покривни материали се влошават с времето. Имат нужда модернизационни работи, по време на които дефектните елементи се заменят с нови. Подмяна на покритието е необходима и при разширяване на сградата чрез адаптиране на неизползвано таванско помещение. В такива ситуации е необходимо да се промени конструкцията и да се напаснат нови керемиди или метални керемиди към нея.

Възможно ли е бързо да смените покривния материал?

При планирането на подмяната на покривното покритие е необходимо да се вземе предвид и колко време може да отделите за ремонт. Премахването на стари материали от конструкцията може да отнеме много време, което трябва да се има предвид при избора на вида на новите плочки.

ремонт на покриви от РемонтиПокриви

Ако собственикът на сградата иска да завърши работата по модернизацията за кратко време, струва си да изберете лек покрив от ламарина. За разлика от тежките керамични плочки, тяхното монтиране е бързо и лесно, което се изразява и в намаляване на разходите, които трябва да бъдат направени за наемане на професионалисти. Керемидите са добър избор и когато ремонтът включва промени в покривната конструкция. Стоманеният покрив е лесно приспособим към сложни дизайни, скосявания, прегъвания, новодобавени капандури и малки зони около капандури или навеси над балкона.

Трябва също така да се има предвид, че продължителността на ремонта се влияе от състоянието на покривната конструкция и изолацията, което може да бъде напълно оценено едва след отстраняване на старото покритие. На този етап повредените пачове и броячи трябва да бъдат сменени. Също така е необходимо да се допълни изолацията или да се смени нейният слой и след това полагаме върху него на паропропусклива мембрана, която предпазва елементите на покривната конструкция от влага и образуване на мухъл. Ако се предвиждат промени в покривната конструкция, новите елементи също трябва да бъдат облицовани със слой фолио и изолация. Едва след това можете да започнете да монтирате метални или керамични плочки.

Ремонт на покриви цена:

Ако решите да възложите работата на специалисти, не пропускайте офертите на специалистите от remontipokrivi.net. Можете да се свържете с тях на телефон 0897 722 636 и те ще ви обяснят всичко необходимо. С материалите и работата цената започва от 12.60 лв./кв. метър.Предишна Колко струва един ремонт на баня и от какво зависи цената?   Следваща Какви са средните цени за ремонт на покриви на блок или къща?
Последна промяна ( Сряда, 31 Август 2022 16:23 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии