Правила за публикация на статия в сайта - rss-novini.net
Вие сте тук:


Правила за публикация на статия в сайта

Е-мейлПечатПДФ
(5 гласа, оценка 5.00 от 5)


Възможност да станете автор в нашия сайт

Услугата е временно спряна, поради проблеми при преместването на сайта на друг хостинг, ще бъде пусната до един-два дни. 

Публикувай статия или новина в сайта, стани автор в Rss новини

Радваме се да ви предложим нашата нова услуга - публикуването на статии и новини в сайта от Вас, Потребителите.

 Това е още една възможност да популяризирате сайта си или просто да изкажете Вашето мнение. Ако нямате собствен сайт или блог това е една чудесна възможност за вас - сайта ни се чете от над 2000 човека дневно!

Не забравяйте също, че страниците и линковете от нашия сайт са доста силни в търсачките - не пропускайте възможността да покачите класирането на вашия сайт в Google! 

На избрани от нас потребители вече са дадени права да публикуват статии - проверете статуса си! Оторизираните потребители до момента са около 25!

Достъп до самите статии на външни автори в сайта имате от меню Автори горе. Вляво от него от меню Публикувай статия имате достъп до услугата, възможности за редактиране на вашия акаунт, менюта за вход, регистрация, изход и забравена парола.

По какъв начин става публикуването?

 1.  Ако нямате акаунт, необходимо е да се регистрирате
 2. Екипа на сайта проверява новите регистрации, ако не видим нищо съмнително в регитрацията ви би трябвало да получите статус Автор до около 48-72 часа след регистрацията ви.
 3. Можете да разберете дали вече сте автор от меню Добави новина
 4. Ако е активно за вас вече можете да публикувате статии в нашия сайт
 5. Статиите се одобряват от администратор!

Упътване за работа 

 1. Не опитвайте да публикувате новини в категория на сайта извън разрешените!  Разрешени са само Секция "Автори" и нейните под-категории! Мисля, че броя им е напълно достатъчен за начало - над петнадесет са.
 2. В полето "Въвеждащ текст" би било най-добре да напишете 5-10 реда текст и някоя малка снимка, колкото потребителите да разберат за какво иде реч в статията ви.
 3. Остатъка от статията ви публикувайте в полето "Основен текст"
 4. Можете да редактирате статията си N на брой пъти след като бъде публикувана. 
 5. Когато работите с вградения редактор задължително натискайте бутоните Запис или Отказ! Не може просто да кликнете по линковете на сайта без да запишете или откажете промените.
 6. Можете директно да публикувате картинки от други сайтове
 7. Когато публикувате картинки, задавайте широчината им да бъде не повече от 600-700 пиксела! По-голяма широчина ще доведе до не особено красива страница на вашата новина - снимката ще излиза от очертанията на сайта. Ако го правите редовно е възможно да ви бъдат отнети правата за публикуване. 
 8. Можете да качвате картинки до 100 kb - разрешени са формати jpg, jpeg, png, gif.
 9. Всички картинки автоматично се публикуват във папка с вашето име - лесно е да се провери какво има във всяка от тях.
 10. Ако бъде открито нецензурно съдържание в папката ви, акаунта и статиите ви ще бъдат изтрити, а достъпа ви до услугата - спрян.
 11. Можете да превключвате режимите на редактора от линка [ Редактор /  код ]
 12. Някои от бутоните  на редактора стават активни след маркиране на определен текст - например бутона за нов линк.
 13. Можете да ползвате и качените вече в сайта до момента изображения, повечето са икони и малко картинки с размер до 400x400 px.
 14. Можете да ползвате или да разгледате каква картинка е качил всеки потребител в папката си или да я ползвате - структурата на директорията ви е: users/author/вашето потребителско име
 15. Когато получите права на Редактор (Модератор) ще можете да създавате нови папки, да ги преименувате, редактирате и триете.
 16. За момента са добавени достатъчно категории в които можете да публикувате, моля, изберете най-подходящата за вашата статия!
 17. За всякакви въпроси около публикуването не се притеснявайте да ни пишете от формата за контакти на сайта. Скоро ще бъде изготвено подробно ръководство.

 

Правила за публикация на статия в сайта

Внимание: Когато се регистрирате, администратор на сайта проверява регистрацията и първата ви статия!
При коректна регистрация, тя се разглежда от наш редактор и до 72 часа след това ви се дават права на Автор в сайта. Тогава можете да публикувате статии и новини, да качвате картинки на сайта и да ползвате пълните му възможности. Размерът на качваните картинки е ограничен до 100 kb.
При публикуване на няколко на брой качествени или полезни статии в сайта, ще получите одобрение от екипа на сайта до ниво на Вашия акаунт Редактор (Модератор).
Забранено е писането на български с латински букви! Ако получим известие или открием нецензурно съдържание в някоя статия, правата на потребителя който я е написал ще бъдат отнети завинаги, а статиите му - изтрити. Не забравяйте също, че потребителите гласуват за статиите ви. Некачествените автори и статии ще бъдат отсявани от екипа ни и по това.
Не копирайте едно към едно статии от други сайтове! Тогава ще получите слаб ефект от статията, търсачките ще я сметнат просто за mirror (копие). Този сайт е създаден с цел всеки да може да изрази мнението си или да популяризира блога или сайта си. Можете да пускате до 9 линка във всяка статия към избрани от вас сайтове.
За нецензурно съдържание се смятат:
 • обидни или мръсни думи и изрази
 • порнографски снимки и картинки
 • линкове към порнографски и секс сайтове
 • линкове към сайтове разпространяващи вируси и опасен софтуер.
 • линкове към сайтове подклаждащи расизъм и етническа омраза.
 • линкове към сайтове продаващи забранени лекарства и медикаменти
За Спам се смятат:
 • Опита да пуснете за публикация статия в някоя от нерарешените категории. Разрешени са само Секция Автори и нейните под-категории!
 • Опити за неколкократно публикуване на една и съща статия. Имате възможности за редактиране на статията си N на брой пъти след като я публикувате. Ползвайте ги!
 • Многократно повтаряне на думи и изрази в една статия
 • Например: В статия от 10 реда текст да напишете 5 пъти "ikonomiq na tok" или "Дамски обувки, мъжки обувки" или "Парцел в Пазарджик"
 • Над 10 линка към други сайтове в една статия
 • Максимален ефект в търсачките ще получите ако линковете които пускате към сайта си са до 5 в една статия!
Последна промяна ( Четвъртък, 23 Октомври 2008 23:12 ) 
 

Facebook and Google Plus

Онлайн магазин за Велосипеди: Онлайн магазини за Велосипеди

Сайт за SEO услуги: SEO услуги

Translation

RSS емисии с новините от днес