Убиха Боби Цанков пред Света Неделя - RSS новини

Убиха Боби Цанков пред Света Неделя

Боби Цанков

Боби Цанков бе убит днес в центъра на София

Бившият скандален радиоводещ Боби Цанков бе убит при престрелка в 12.30 часа на централния столичен булевард "Александър Стамболийски" в близост до заведение за бързо хранене до църква Света Неделя.

По първоначална информация двама души са открили стрелба по група от трима мъже. Цанков починал на място, другите двама са ранени и откарани в болница. Нападателите му са избягали към църква Света Неделя. Нападателите са се отдалечили спокойно от мястото на стрелбата, дори не са бягали, съобщават свидетелите на престрелката.

Първоначално от МВР казаха за RSS новини, че не разполагат с информация за самоличността на убития и на двамата други които са пострадали при престрелката. Малко повече от час след това вътрешният министър Цветанов официално потвърди, че застреляният е Боби Цанков и съобщи, че по случая е свикано работно съвещание при главния прокурор.



Предишна Multi V III Solo на LG предоставя оптимизирани улеснения за климатизация на средни сгради   Следваща Бандата на Наглите: Патицата, Хамстера, Културиста, Йожи, Релето и Гребеца
Последна промяна ( Вторник, 05 Януари 2010 16:19 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии