Как се променя курса долар лев: следи го директно в уеб сайта си - RSS новини
Вие сте тук:

Как се променя курса долар лев: следи го директно в уеб сайта си

Ако сте от хората, които се занимават активно с валути или дори търгуват с тях, то със сигурност за вас е от голяма важност как се променя курса долар лев. Продължете да четете тази статия, за да разберете откъде можете да се сдобиете със специално изработен за целта скрипт, който ви позволява да следите валутните курсове, директно във вашия сайт. Вероятно често влизате в сайта на Българска Народна Банка, и със сигурност не сте единствените. Доста хора, дори такива, които не търгуват с валути, се интересуват от това как се променя например курса долар лев. Именно поради тази причина е добре да поставите този нов скрипт в сайта си, защото той със сигурност би бил полезен на още доста хора, които също така ще генерират трафик в уеб сайта ви.

курс долар лев

От вас се изисква само и единствено да посетите сайта BgLev.eu, откъдето ще се сдобиете със скрипта, който автоматично ще извежда информацията за курса долар лев на вашия уеб сайт. Най-хубавото за вас е, че модулът е напълно безплатен и няма да ви коства абсолютно нищо да го поставите в сайта си. А от него ще получите редица предимства, като например:

1. Уеб сайта ви ще дава ценна информация на посетителите му, а това от своя страна ще ви генерира допълнителен трафик.
2. Вие самите ще можете да използвате информацията, изведена от модула показващ курса на долар лев.
3. Скриптът е безплатен и още повече - веднъж поставен, той няма нужда от допълнителни настройки или актуализации.
4. Модулът е самостоятелен и е подходящ за всички сайтове, изработени с каквато и да е система.

Ако смятате, че идеята е добра, не губете време, а посетете BgLev.eu и се сдобийте с тази иновация. Лек и изчистен скрипт, извеждащ курса долар лев във вашия уеб сайт директно от сайта на БНБ.



Предишна Как да поставим конвертор паунд-лев директно в нашия уеб сайт?   Следваща Валутни курсове на БНБ: актуалните курсове за деня в твоя сайт
Последна промяна ( Понеделник, 03 Юни 2019 15:49 ) 
 
Сайт за SEO услуги: SEO услуги от SEO BG

Translation

Новините днес: RSS емисии